Zdrava

Published on 10/01,2007

Evo opet mane živa sam i hvala Bogu zdrava. Ne znam kakvi su mi dokazi potrebni ali bi volela da znam, onda bi mogla tužiti onu babuskeru za naneti duševni bol. Kakva je ona dileja. Ne znam kako je samo nije sramota bilo da mi napriča sve one laži. Danas mi je moj čika doca redao da je sa mnom sve u najboljem redu. Njegova glavna sestra je rekla isto što i moja tetka, da je bakuta ljubomorna na pametne, mlade i uspešne lekare. Trebalo bi je tužiti i smeniti sa tog mesta koje inače ne zaslužuje i dati šansu maldim i sposobnim lekarima.

Pa nek posle ovoga pričaju kako ranije nije bilo plaćanja ispita na faksu. Bilo je i uvek će biti toga, ali za medicinu je takav način polaganja ispita poguban po pacijente. Ja nisam prvi slučaj ali bi bilo lepo da sam poslednji.

Sve u svemu bitno je da sam ja OK, a idiotima kao što je ovaj babac valjda će neko stati na put, jer ja ne mogu (tako mi je bar tetka rekla) zato što nemam neki čvrst dokaz.


Trackback URL

http://www.blog.rs/trackback.php?id=11583

Leave a Reply

Dodaj komentar

Zapamti me

One Response to Zdrava 1. Visit oh

  da covek popizdi!!! uzas!!!! skenj!!!! nemoc je najgora. 2. Visit dmc

  Iskreno, da se ne naljutis... nije kriva baba vec ti ako si poverovala.... Ovo sto si uradila bila je provera .. i tako treba da se ponasas uvek kada ti neko kaze nesto tako.. UVEK sumnjaj... cak iako se jednom desi nesto "predvidjeno" ne znaci automatski da je onaj drugi vidovit zar ne? Ako kaze sutra ce padati kisa... i sutra pada... ja nisam vidovit? :) hehehe ... Ma pazi.. ne osudjujem te naravno ili nesto tako... i sam sam se x puta utripovao za mnogo stvari... POZDRAV i drago mi je da je sve OK!!! 3. Visit bubi

  Drago mi je da je sve dobro.Mogu da zamislim koliko si se sekirala. 4. Visit tackica

  Hval što brinete za mene. Histerik sam zato što mi se u poslednje dve godine dešavaju samo ružne stvari i stalno mislim na najgore. Znam da nije OK ali to je psiha. Ne bih mogla da ponovo priživljavam isto. Ipak nije mala stvar da vam neko kaže, kad ste nazovimo u cvetu mladosti, da operacija nije uspela i da imate dobru šansu da zaradite rak. Pooz